JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0 item(s)
Kopen bij Weerts is plezier voor jaren!
Service met aandacht, zonder wachtrijen
Gratis bezorging, eigen installatieservice
Sinds 1958 de échte winkelervaring 
043 - 367 11 88
klantenservice@weertsonline.nl
thuiswinkel waarborg

 

 

Het assortiment

WASSEN
DROGEN
STOFZUIGEN

.

AFWASSEN
KOFFIE
TOEBEHOREN

 

 

 

Miele Innovation Centre Maastricht

Welkom bij het Miele Innovation Centre in Maastricht, onderdeel van Elektro Weerts. We zijn er trots op u de nieuwste Miele innovaties te presenteren waarbij u in ons Miele Innovation Centre een selectie vindt van de nieuwste Miele wasmachines, Miele drogers, Miele vaatwassers, Miele stofzuigers en ook Miele keukenapparatuur.
Bij Elektro Weerts kunt u uitgebreid kijken, keuren en kiezen, met de beste service in de regio. Hoe wij dat doen? Wij beschikken over een eigen serviceafdeling, eigen bezorgdienst en inbouwservice. Uw nieuwe apparatuur wordt vakkundig door onze monteurs geplaatst en uitgelegd. Kom ook eens kijken in ons Miele Innovation Centre. U vindt ons aan de Dorpstraat 1 in Maastricht, waar u gratis in winkelcentrum de Leim kunt parkeren.

Uitgelichte producten

There are no products matching the selection.

Over Miele

 

Miele: Immer besser

Kwaliteit en duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit.

Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van de gedragscode die bij Miele geldt. Ook geven zij vorm aan hoe wij ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de praktijk invullen. Maar, waar staan deze kernwaarden eigenlijk voor?

Miele Innovation Centre immer besser

 

Het Miele merk

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van 'best brands' werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Miele kwaliteit

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden onze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om onze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven we zoeken naar opties om onze organisatie én onze producten te verbeteren. Elke productverandering die wij realiseren, betekent een verbetering.

Miele Comfort

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma's met succes-garantie.

Het Miele design

Onze producten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Miele-inbouwapparaten zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. Miele-apparaten zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect.

Miele duurzaamheid

traditioneel een van de belangrijkste waarden en een absolute voorwaarde voor economisch succes op de lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven. Om het jaar publiceert Miele een milieu- en MVO-verslag.

Miele historie

Twee families bepalen al meer dan 100 jaar het beeld van de onderneming: de families Miele en Zinkann. Met elf medewerkers, vier draaibanken en een boormachine richtten de technicus Carl Miele en de zakenman Reinhard Zinkann in 1899 in Herzebrock een bedrijf op voor de fabricage van melkcentrifuges. Hun motto wordt de bedrijfsfilosofie: 'immer besser'.

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
[profiler]
Memory usage: real: 2097152, emalloc: 21256408
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem