JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0 item(s)
Kopen bij Weerts is plezier voor jaren!
Service met aandacht, zonder wachtrijen
Gratis bezorging, eigen installatieservice
Sinds 1958 de échte winkelervaring 
043 - 367 11 88
klantenservice@weertsonline.nl
thuiswinkel waarborg
Onze afdeling Miele Afwassen bevat de top onder onze collectie afwasautomaten. Miele is de meest bekende merknaam op het gebied van witgoed en niet zonder reden. Dit merk maakt zijn beloftes in kwaliteit altijd waar en weet steeds opnieuw te innoveren met het oog op nóg betere kwaliteit en gebruiksgemak. In ons Miele Innovation Centre bent u aan het goede adres voor een compleet aanbod exclusieve Miele vaatwassers. We hebben voor u alvast de beste selectie gemaakt in ons Miele Afwassen assortiment.

Miele QuickPowerWash

Beste reinigingsprestaties

Samen onovertroffen: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor vervuild vaatwerk in 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabletten lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende schoonmaakmiddel aanwezig. Het resultaat: Reinigingsresultaatklasse A1.

Unieke kwaliteit

Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

Nieuwe Miele-rekuitvoering

De nieuwe rekuitvoering is tot in de details uitgedacht en biedt vele unieke oplossingen. Elk stuk vaatwerk past precies waardoor de reinig optimaal is. De geel gekleurde elementen zijn FlexAssist-markeringen welke bewegende elementen zijn. Hiermee zijn ze in een handomdraai te verstellen.

mielerekken

There are no products matching the selection.

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 24955624
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem