JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0 item(s)
Kopen bij Weerts is plezier voor jaren!
Service met aandacht, zonder wachtrijen
Gratis bezorging, eigen installatieservice
Sinds 1958 de échte winkelervaring 
043 - 367 11 88
klantenservice@weertsonline.nl
thuiswinkel waarborg

Miele drogen

Onze afdeling Miele Drogen bevat de top onder onze collectie wasdrogers. Miele is de meest bekende merknaam op het gebied van witgoed en niet zonder reden. Dit merk maakt zijn beloftes in kwaliteit altijd waar en weet steeds opnieuw te innoveren met het oog op nóg betere kwaliteit en gebruiksgemak. In ons Miele Innovation Centre bent u aan het goede adres voor een compleet aanbod exclusieve Miele wasmachines. We kennen de apparaten door en door zowel in werking als techniek. Op die manier kunnen wij u altijd het beste advies geven en bij problemen aan het apparaat direct ondersteunen. Hieronder vind u de beste selectie exclusieve Miele drogers.

There are no products matching the selection.

Drogen met gevoel - Alleen bij Miele

Altijd perfect gedroogd: Perfect Dry herkent de hardheid van het water en stemt de programmaduur daarop af.

Fris ruikend wasgoed

Met de Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft u het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

Laag geluidsniveau

De ommanteling en de luchtkanalen van Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie zijn zo gecontrueerd dat het geluid van de luchtstroom en trillingen tot een minimum worden beperkt. Zo kunt u de droger gebruiken zonder dat anderen er last van hebben. Geselecteerde modellen hebben bovendien het speciale programma Extra stil, waarmee uw was met een lager geluidsniveau wordt gedroogd.

miele stille droger

Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.
[profiler]
Memory usage: real: 10485760, emalloc: 22971872
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem