JavaScript seems to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

0 item(s)
Kopen bij Weerts is plezier voor jaren!
Service met aandacht, zonder wachtrijen
Gratis bezorging, eigen installatieservice
Sinds 1958 de échte winkelervaring
 
043 - 367 11 88
klantenservice@weertsonline.nl
thuiswinkel waarborg

Smeg: Uniek design bij Elektro Weerts

Smeg ontwikkelt o.a. design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam. Het is de perfecte expressie van “Made in Italy”, die stijl en kwaliteit samenbrengt in producten die ontwikkeld worden met aandacht voor het kleinste detail. Smeg is design & technologie en vindt u voordelig in ons uitgebreide assortiment.

De nieuwe Portofino lijn is geïnspireerd door het kleurrijke landschap van het beroemde Italiaanse kustplaatsje Portofino. Levendige kleuren, waaronder rood, geel en olijfgroen, kenmerken de fornuizen en afzuigkappen in de nieuwe esthetische lijn.

De producten uit de Portofino lijn geven ieder interieur een unieke, kleurrijke uitstraling en geven de keuken een bijzonder karakter.


50’s Style


Levendige kleuren en retro design voor stijl objecten. Een uniek retro design kenmerkt de producten uit de Jaren 50 lijn, waarbij een uitgesproken ontwerp, vloeiende lijnen en levendige kleuren gecombineerd worden met de nieuwste technologie. Deze producten zijn ontworpen in samenwerking met de architecten Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti van deepdesign, bieden een unieke ervaring en nemen je terug naar de Jaren 50.

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten uit de 50's range zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Maar ook voor degene die zich graag omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp.

“Sonos

Wassen met Smeg


Naast keukenapparatuur heeft Smeg ook wasmachines en was-droogcombinaties in haar assortiment.
De vrijstaande machines hebben een bijzonder en uniek design door het Jaren 50 of roestvrijstalen design. De inbouw wasmachines kunnen geheel geïntegreerd worden achter een keukenkastje, waardoor ze geheel kunnen worden onttrokken aan het zicht.

De wasmachines en was-droogcombinaties van Smeg zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen om maximale prestaties te garanderen. Zo heeft de roestvrijstalen kuip van de machines van Smeg slechts één laspunt, om corrosie te voorkomen. Daarnaast is de carrosserie gemaakt van 12/10 gegalvaniseerd staal.

“Sonos

Kies het gewenste type product

Portofino

Portofino

Staafmixers

Staafmixers

Waterkokers

Waterkokers

“Broodroosters”

Broodroosters

“Citruspersen”

Citruspersen

 
Deze webshop maakt gebruik van cookies voor het bijhouden van webstatistieken. Bekijk ons cookiebeleid.